Pāriet uz galveno saturu
  • LAT
  • ENG
LABAS SAKNES
Pirkumiem virs 30 eiro piegāde bez maksas
  • Veikals
    • Piegāde
    • Noteikumi
  • Par mums
  • Blogs
  • Ciemošanās
  • Kontakti
  • Privātuma politika

Ābolu un mārrutku mērce

5. oktobris, 2020 pl. 12:21, Nav komentāru

Ābolu un mārrutku  mērce lieliski papildinās mūsu dārzeņu čipsus un burkānu salmiņus ar gana maigu, bet arī izteiksmīgu garšu, ko paspilgtina ingvera asumiņš.

Lūk, kas Tev būs nepieciešams:

  • vidēja lieluma āboli - 2
  • vārīti turku jeb auna zirņi - 100g
  • rīvēti mārrutki - 1 tējkarote
  • svaigi spiesta ingvera sula - 2 tējkarotes
  • idras eļļa (mēs izmantojam Gusts Apinis eļļu. Var likt lietā arī jebkuru salātu eļļu) 
  • 2 ēdamkarotes rozā Himalaju sāls pēc garšas


Pagatavošana:
Ābolus nomizo, atdala serdes un liek blendrī. Pievieno vārītus turku zirņus un nedaudz šķidrumu no tiem (vai vārītu, atdzesētu ūdeni). Visu sablenderē. Pievieno mārrutkus, ingvera sulu, eļļu un sāli pēc garšas, maisa līdz viendabīgai konsistencei. Servē trauciņā un pasniedz ar Labas saknes sāļajiem našķiem, sieru, svaigiem dārzeņiem.

Uz veselību!

 
 


Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti

  • Latvijas svētkos dāvinām 18% atlaidi visiem produktiem
    7. nov. 2021
  • Svētku piedāvājums korporatīvajiem klientiem
    7. nov. 2021
  • Piparkūku pikām JAUNAS SVĒTKU KĀRBIŅAS!
    7. nov. 2021
  • Mūsu dzimšanas dienas mēnesī aicinām Tevi veikt ziedojumu
    21. sept. 2021
  • Burkānu lakstu pesto
    7. jūl. 2021
  • Ar jauna produkta izveidi noslēdzies Gemoss grantu konkurss
    20. maijs 2021
  • Bezatlikuma saimniekošanas ierosmes
    16. febr. 2021

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Log in




Forgot password?
Create account
Login to existing account
My orders
My reviews
My details
Log out
  • Par mums
  • Privātuma politika
Veselīgu našķu radītava Cēsu vecpilsētas sirdī